Sivut

Stiinas

Stiinas

tiistai 30. lokakuuta 2012

Kahvilla

Heips huomasinkin että tuosta esittelystä puuttuu ainakin 5 eri vaatetta. ja sitten lähetin pari takas  zalandolle koska koko oli väärä.:s Sitten innostuin tekeen toissapäivänä uuden tilauksen ja tilasin synttäri lahjat vielä  murulle sieltä! :) Nyt odotellaan että millo tekstari tulee että paketti on perillä. :)Murun asynttäreistä tulee ihanat!! :)
Tässä hörpin aamukahvia ja mietin että mitähän sitä tänään keksisi,uloskaan ei houkuta vielä lähteä kun näyttää satavan märkää lunta ja perussiivoukset on tehtävä kuten jokapäivä.
Jokos te ootte täpinöissään kun jouluun on enää n 8 viikkoa?  Se on aika nopeesti menevä aika kohtahan sitä on joulu ja istutaan kotona kotona perheen kanssa viettämässä joulua. Sitä oonkin miettinyt että lähdettäisiinkö kotipaikkakunnalleni jo aiemmin vai vasta ihan sitten muutamaa päivää ennen aattoa.. hmm.. Toisaalta ei ihan vielä haluttaisi lähteä.  Nyt mä nostan persuksen tästä koneelta ja meen puuhaamaan keittiöön ym.. :) Palataan ja kommentoikaahan joka eksyt tänne! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin täällä blogissa vieraillessasi! <3