Sivut

Stiinas

Stiinas

maanantai 22. lokakuuta 2012

Huomenta tänne!

Tulipas nukuttua pitkään ja en ole tännekkään nyt aikoihin ehtinyt mitään tulla kirjoitteleen. (tai sitten vain unohtanut.) :D      (Jee mulla on jo 4 lukijaa! :)  ) joo..
Tänään onkin sitte asioidenhoitoa luvassa,kokousta,siivousta (sitä nyt aina) ja kaikenlaista muuta tehtävää.. :) Hörpin aamukahvia tällä kertaa kerman kera ja täytyy sanoa että taidan ottaa tavaksi. njam. Nyt On kirpeä kaunis pakkas aamu ja aurinko paistaa! Mua ajatuskin alkaa ulos menosta palelemaan joten villasukat on vetästy jalkaan. Tämä aika vuodesta saa mut nukkumaan aina tosi pitkään ja se ärsyttää mua. :S Pitänee siis laittaa tästäedes herätyskello soimaan joka kerta nukkumaan mennessä, jotta ei tulis nukutuksi liian pitkään.  Tänään ajattelin että leipoisin taas jossakin välissä, muutama päivä sitten leivoin omenapiirakkaa ja eilen myös.. ehkä tänäänkin :) Meillä on omenoita paljon ja niitä ei tule syötyy niin sama tehä herkullista omenapiirakkaa niistä.
Hmm mitähän sitä sitten ei viittis alkaa jokaista kuulimista tänne näpyttään kun on tota muutaki tekemsitä ku istua koneella.. Mutta joo palataanpas asiaan paremmalla ajalla ja sitten niitä kuviakin kehiin! :) ja ne OSTOKSET! :D  heipähei ja mukavaa viikonalkua jokaiselle!

2 kommenttia:

  1. Jännä, että vaikka kylmästä aina valittaa, niin nimenomaan nuo kirpeät syysillat ja -aamut ovat se, mitä kaikkein eniten täällä Pariisissa nyt ikävöin!

    VastaaPoista
  2. Juu :) niinhän se on.. Onnekas oot kun pariisissa asustat,nauti! <3

    VastaaPoista

Jätäthän kommentin täällä blogissa vieraillessasi! <3