Sivut

Stiinas

Stiinas

perjantai 28. syyskuuta 2012

Heissan eilen oli kyllä NIIIIIIIIIN paljon tekemistä että.. tänään on vielä pari juttua hoidettavana ja sitten saakin alkaa keksittyä tuohon kirppistapahtumaan :)   nyt meinaa väsyttää kun on olllu niin ahkerana tän koko viikon..ulkonakin sadellut ja ilmat taas kylmenneet hyrrr.. ihana istahtaa ja juua kahvia vohvelin kera ja oikaista jalkoja! aijaijaij :)    hmmm huhuu missäs te lukijat ootta? :D
tää lähtee nyt touhuaan ja tulee aina höpöttelemään tänne kun sille tunnostaa..moikka ja ihanaa päivää kaikille! <3

4 kommenttia:

  1. Hei vaan! Ja onnea uudelle blogille! Katsoppas vain niitä tilastokäppyröitä, niin on lukijoita :). Voi sisustus on ihanaa, näin syksyllä oikeinkin iskee oikein sisustusmania päälle. Todentotta ilmat kylmenee, kuumat keitot ja takkatuli pitää kylmän loitolla.

    VastaaPoista
  2. Onnea uudelle blogille!Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkee täällä tullaan näkemään:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! <3 Ei täällä ihan KAIKKEA kuitenkaan tulla näkemään. :D en esim rakasta perhettäni tuo tähän blogiin,enkä omia henkilökohtasia asioita,enkä ihan joka ikistä tekemistäni(vaikka shoppailu) viitsi täällä alkaa kertomaan.. :D ja tämä siksi koska sattuu oleen ihmisiä joiden en välttis halua että lukisivat mun blogiani. (teidän kuulostaa lapselliselle :D) mutta kaikista ei vain voi pitää..... jeps ihanaa että jäät seuraamaan :)

    VastaaPoista

Jätäthän kommentin täällä blogissa vieraillessasi! <3