Sivut

Stiinas

Stiinas

maanantai 8. lokakuuta 2012

Minun päivän vetimet ja muuta hölötystä :)

Päätin otattaa kuvan mun päivän asusta koska tuo Gantin neule on vain niin ihana ja lämmin  ja sen alle sopii vielä pitkähihainen paitakin hyvin. (siksi se pitkähihainen alle kun tossa on sitä villaa ja mua kutittaa villa :s )  Äsken saiki nauraa kippurassa sohvalla kun pelleiltiin murujen kanssa ja siinä nauru rytäkässä koittaa samalla kattoa telkkua ja syyä suklaata,nyt on suklaat nassussa ja ihan jo ällöttää,seuraavaksi joutaakin pesulle lähtee ja muihin iltapuuhiin.. :) Mukavaa illanjatkoa kaikille!
Huomenna voisinkin sitten painella ulos kuvaamaan aina ku lenkillä oon niin ihailen näkymiä ja silloin ei kamera oo yllättäen mukana joten seuraavalle lenkkireissulle matkaan! :) 


5 kommenttia:

  1. Mää ostin eilen kans ihan hirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrveen ihanan neuleen, arvaas mitä makso, 298 euroo, sitä varten mää käyn töiss, että voin ostaa kaikkee ihanaa. Viimeviikolla kävin kenkäkaupass ja ostin korkeekorkoset Ugg karvasaapikkaat 300 euroo. Ihanaa, ihanaa, ihanaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas kuulostaa ihanalta! :D Nautihan työnteostasi ja ansaituista rahoistasi. Ittensä hemmottelu on sillontällön kyllä ihanata. ;) mut siehä se onnekas oot jos nuin pistät kerralla isonsumman rahaa palamaan.. mie taas teen usein ostoksia mutta en pistäisi yhteen juttuun kyllä 200 e kerralla iik!

      Poista
  2. Kiva vaatetus. =)

    VastaaPoista

Jätäthän kommentin täällä blogissa vieraillessasi! <3